Werkwijze bedrijfsfotografie

Een goede voorbereiding speelt een essentiële rol in het creëren van een doeltreffend beeldbank. Aan de hand van de wensen stellen wij een formulier op dat ons helpt bij het bepalen van de uitstraling van het bedrijf, en geeft praktisch inzicht waar je op kunt letten voor een geslaagd eindresultaat.


Zo zien wij helder voor ogen wat het doel van de beelden moet zijn en kunnen wij daar perfect op inspelen. Wanneer dat voor beide partijen duidelijk is, gaan we aan de slag. We maken alle gewenste foto’s (en meestal een paar extra), selecteren de beste beelden en bewerken deze na. Daarna leveren we ze aan in het gewenste formaat en resolutie. Zo weet je zeker dat je de foto’s direct kunt gebruiken. 

Vraag een offerte aan door op de onderstaande knop te klikken.

 

Foto’s voor een website, campagne of brochure 

Het is een cliché en nog altijd waar: beelden zeggen meer dan woorden. Met goede foto’s benadruk je de professionaliteit van je organisatie en laat je zien waar je voor staat. Of dat nu foto’s zijn van het pand, events, producten, van mensen aan het werk, een opgeleverd project of zakelijke portretten van management en medewerkers. 

Wij leveren de non-verbale communicatie voor onze cliënt, naar haar klant.

Het tarief wordt bepaald naar aanleiding van uw wensen en de locatie waar de foto's gemaakt moeten worden. Wij houden een reiskostenvergoeding aan van €0.39 per gereden kilometer. 


Product fotografie

Wij hanteren uw producten met zorg.
De producten worden indien nodig gereinigd met gepaste reinigingsmiddelen. Vervolgens wordt er gekeken naar hoe we dit op een aantrekkelijke manier in beeld kunnen brengen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling naar uw klant.

Vaak worden bij product foto's ook een sfeerfoto gebruikt om emotie bij de potentiele koper te activeren. Deze zijn aan te raden bij het samenstellen van uw wensen.

Mogelijkheden:

Het is mogelijk om ons op locatie te boeken. Hier wordt een reiskostenvergoeding bij verrekend van €0,39 per gereden kilometer.

Of stuur uw producten in een pakket met beschermende vulling naar ons op. Wenst u de producten terug, retourneren we deze uiteraard met track & trace code.

U ontvangt een reeks foto's van het desbetreffende product vanuit diverse hoeken, details van het product en een 360 graden video van het product op draaiplateau.

Tarieven:
€12,50 per product met witte of gekleurde achtergrond, inclusief 360 graden video van het product.
€15,00 per sfeerbeeld met betrekking tot product.

Afspraak inplannen

Is uw interesse gewekt,  en wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via whatsapp: +31 (0)6 46 100 868